Previous slide
Next slide

Extra sfeervol met een échte vloer!

De natuurlijke uitstraling van een eerlijke vloer zorgt direct voor een warme sfeer. En het woongenot verhoogt doordat warmte langer wordt vastgehouden door het natuurlijke materiaal. 

Het unieke karakter van écht

Elke eerlijke vloer is sfeervol en warm, maar tegelijkertijd ook uniek. De natuurlijke structuur en tekening zorgen voor een geheel eigen karakter; met een bijna onbeperkte keuze! Door combinaties van legpatroon, houtsoort, kleur en afwerking maak je van een eerlijke vloer altijd je eigen unieke vloer. Een eerlijke vloer geeft inhoud aan jouw woonstijl, jouw karakter en smaak.

Een eerlijke vloer is warm en behaaglijk

Een échte vloer is de basis voor een perfect binnenklimaat. Het natuurlijke materiaal neemt de omgevingstemperatuur aan en houdt die lang vast. Deze natuurlijke eigenschap maakt een échte vloer bij uitstek geschikt voor de combinatie met vloerverwarming en -koeling

Met een eerlijke vloer creëer je een behaaglijke, comfortabele omgeving waarin je dagelijks geniet van de sfeer, karakter en natuurlijke schoonheid.

Mooi, écht en eerlijk

Bij een vloer van natuurlijke materialen is elke plank en elk vloerdeel is anders. Het materiaal wordt door gebruik zelfs mooier. Het verkleurt geleidelijk. Door de vloer op de juiste manier te onderhouden heb je een leven lang plezier aan de parketvloer.

Elk materiaal heeft zijn eigen karakter.  Welke je ook kiest, de vloer ziet er altijd mooi en levendig uit.

Voor welke sfeer kies jij in huis? Laat je inspireren!